top of page

25 mei sta ik in DeLaMar theater tijdens de Social Impact Tour!Stel je eens voor.. Een online show vanuit het theater om verbinding te maken tussen de artiesten en de mensen thuis. Met verschillende muzikanten, sprekers, dansers.. Om vervolgens samen impact te maken. Dát is de Social Impact Tour*. En ik ben er 25 mei bij met Concert op Maat!


Door kaartjes voor de show te verkopen zamelen we geld in voor goede doelen. Elke artiest heeft voor zichzelf een goed doel gekomen. Wanneer je via mij een kaartje koopt, wordt er geld gedoneerd aan Alzheimer Nederland.

Mijn lieve opa Frans heeft Alzheimer, en ik weet hoeveel pijn het doet om een persoon te ''missen'' terwijl diegene tegenover je zit

Bij mijn opa is een paar jaar geleden Alzheimer geconstateerd. Mijn opa en ik waren altijd 4 handen op één buik. We maakten mooie wandelingen en voerden goede gesprekken. Over van alles eigenlijk, school, liefde, het leven. De laatste jaren voeren we vaak dezelfde gesprekken. Maar ondanks dat: hij vertelt de verhalen op een manier zoals hij dat altijd deed, als een echte motivator en inspiratiebron. In mijn hart weet ik dan ook dat het diezelfde opa is als vroeger.


Wat ik ervaar bij mijn opa is helaas herkenbaar voor velen. En dáarom zamel ik geld in voor Alzheimer Nederland.


Tijdens de tour zing ik live voor iemand op het podium, juist om de verbinding te maken die niet (meer) voor iedereen vanzelfsprekend is

Alzheimer heeft impact op de gehele samenleving. Natuurlijk voor diegene die zelf dementie heeft, maar ook voor de directe omgeving van die persoon; partner, goede vrienden, mantelzorgers.. Zoveel mensen die hierdoor de verbinding met elkaar verliezen.


En muziek verbindt. Met jezelf, je herinneringen, elkaar. Daarom zing ik tijdens de show live voor iemand op het podium; om verbonden te zijn en samen op te treden tégen Alzheimer.


Wil jij ook een steentje bijdragen? Koop dan een kaartje

Help jij ons met het maken van sociale impact? Koop dan nu een kaartje via Steun jij Amber Van Leeuwen? Bestel tickets voor haar optreden. - Social Impact Tour (telltoinspire.com). Voor 27,- krijg je niet alleen een show te zien van ruim 1.5 uur, maar steun je bovenal dit goede doel!


Deel dit vooral met iedereen die je kent. Hoe meer mensen een kaartje kopen, hoe groter onze bijdrage!


*dit event is een initiatief van Tell to Inspire EventsBekijk hieronder een opname vanuit het theater: een mini interview met een voorproefje zang.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page