top of page

Een bijzonder Verjaardagscadeau!

Bijgewerkt op: 17 jan. 2021

Een verjaardag op een bijzondere manier vieren in corona tijd? Het kan! Vanessa heeft samen met haar broer en zussen een Concert op Maat gegeven aan haar ouders. Op afstand in de tuin. Haar ouders waren beiden jarig in dezelfde maand, waarvan haar moeder op de dag van het concert. Dat maakte het extra speciaal! In de voorbereiding op het concert heb ik contact gehad met Vanessa over de gelegenheid waarvoor ze het cadeau zouden geven en ook wat voor personen hun ouders zijn. Zo hoorde ik dat haar moeder vroeger veel heeft gezongen en dat ze altijd erg van muziek heeft gehouden.Qua muziek gaven Vanessa en haar familie aan dat het lied ´Monsters´ iets bijzonders voor hen betekende en dat ze het mooi zouden vinden als ik dat zong tijdens het concert. Daarnaast kozen ze uit mijn repertoire; Ave Maria, Fields of Gold en een aantal kerstliederen.


Gezien de omstandigheden en bijbehorende maatregelen rondom Covid-19 vond het concert buiten plaats. Op die manier kon het concert doorgaan; we stonden we samen in de buitenlucht en was er voldoende afstand.

Ondanks dat het die avond onder de 10 graden was, wist de familie er buiten toch een warme sfeer van te maken! Fijn onder het afdak, dekentje bij de hand, kaarsjes aan, wijntje erbij.. Het was een bijzondere avond!


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page