top of page

Wat is Concert op Maat en.. hoe boek ik er een?

Bijgewerkt op: 24 jan. 2021

Elke maand beantwoord ik vragen over een specifiek onderwerp. Deze maand zijn dat vragen over Concert op Maat zelf. Waar het voor staat, waar het over gaat en .. hoe je er een boekt! Heb jij nog een andere vraag over Concert op Maat, over een optreden of over mij? Of misschien wel over iets heel iets anders? Laat het mij weten, en wie weet staat jouw vraag er de volgende keer bij!

Vraag 1: Wat is Concert op Maat?

~ ๐’†๐’†๐’ ๐’–๐’๐’Š๐’†๐’Œ ๐’„๐’๐’๐’„๐’†๐’‘๐’• ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’†๐’†๐’ ๐’‘๐’†๐’“๐’”๐’๐’๐’๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’„๐’‚๐’…๐’†๐’‚๐’–

We kennen allemaal die momenten dat we iemand iets speciaals willen geven, iets dat iemand nog niet heeft. Een cadeau dat de ander raakt, dat je samen kunt beleven en waar je nog heel lang op terug kunt kijken.

Dรกt is Concert op Maat. Het is een cadeau in de vorm van een optreden bij iemand thuis, bijvoorbeeld in de woonkamer of in de tuin. Een unieke manier om te zeggen โ€˜โ€™jij bent bijzonder voor mij; laten we stilstaan bij dit momentโ€™โ€™.


Vraag 2: Welke muziek zing je tijdens een Concert op Maat?

~ ๐’Š๐’†๐’Ž๐’‚๐’๐’…๐’” ๐’๐’Š๐’†๐’—๐’†๐’๐’Š๐’๐’ˆ๐’”๐’๐’Š๐’†๐’… & ๐’Ž๐’–๐’›๐’Š๐’†๐’Œ ๐’–๐’Š๐’• ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’ ๐’“๐’†๐’‘๐’†๐’“๐’•๐’๐’Š๐’“๐’†

Ik heb zelf ervaren dat het zingen van liederen die veel voor iemand betekenen het allermooiste is wat er bestaat. Daarom is het lievelingslied ook een belangrijk onderdeel van Concert op Maat.

Naast iemands lievelingslied zing ik liederen uit mijn repertoire die jij zelf hebt geselecteerd. Mijn repertoire bestaat uit diverse genres. Op deze manier maken we er samen รฉcht een concert speciaal voor jou van!

Mijn repertoire vind je op Spotify in de afspeellijst ยดConcert op Maat liederenยด

Vraag 3: Wanneer geef je een Concert op Maat?

~ ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’†๐’๐’Œ ๐’Ž๐’๐’Ž๐’†๐’๐’• ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’‚๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’Š๐’†๐’•๐’” ๐’†๐’™๐’•๐’“๐’‚ยด๐’” ๐’•๐’๐’† ๐’˜๐’Š๐’๐’• ๐’—๐’๐’†๐’ˆ๐’†๐’; ๐’Š๐’†๐’•๐’” ๐’‘๐’†๐’“๐’”๐’๐’๐’๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’”

Een Concert op Maat is een perfect cadeau om te geven wanneer je stil wilt staan bij een bijzonder moment. Dit kan een verjaardag zijn van iemand die 50 wordt, of juist voor iemand van 80. Het kan zijn voor een huwelijksjubileum, waarbij je graag jullie liefdeslied hoort. Of voor een werkjubileum of als afscheidscadeau wanneer iemand met pensioen gaat.


Maar het kan ook worden gegeven om iemand een hart onder de riem te steken. Juist nu, tijdens covid-19, waarbij muziek een middel is om ook op afstand een warme boodschap over te brengen. Om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt en dat hij/zij er niet alleen voor staat.


Vraag 4: Hoe boek ik een Concert op Maat?

~ ๐’๐’†๐’†๐’Ž ๐’„๐’๐’๐’•๐’‚๐’„๐’• ๐’Ž๐’†๐’• ๐’Ž๐’Š๐’‹ ๐’๐’‘ ๐’†๐’ ๐’˜๐’Š๐’‹ ๐’›๐’๐’“๐’ˆ๐’†๐’ ๐’”๐’‚๐’Ž๐’†๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’†๐’†๐’ ๐’„๐’๐’๐’„๐’†๐’“๐’• ๐’†๐’„๐’‰๐’• ๐’๐’‘ ๐’Ž๐’‚๐’‚๐’•


Leuk, je wilt iemand een Concert op Maat geven! De eerste stap is dat je contact met mij opneemt. Samen bespreken we aan wie je het concert geeft, ter gelegenheid waarvan en wat voor een persoon diegene is. Deze achtergrond neem ik mee tijdens het concert.


Daarnaast hoor ik natuurlijk graag welk lievelingslied je wilt horen en welke liederen je uit mijn repertoire hebt geselecteerd. Tot slot spreken we een datum, tijd en locatie af. De locatie kan een woonkamer of een tuin zijn; elke plek waar er ruimte is voor jullie en voor mij.


Daarna hoef je er alleen nog maar voor te zorgen dat jullie er klaar voor zitten en.. genieten maar!


67 weergaven0 opmerkingen

ใ‚ณใƒกใƒณใƒˆ


bottom of page