top of page

The Full Story

About

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Zwevende bloemen

Een speciaal lied voor Nationale Secretaressedag!

Kopie van Kopie van Secretaressedag - insta.png

Waardering.. daar wordt toch iedereen gelukkig van!?

 

21 april is het Nationale Secretaressedag. Super attent natuurlijk als je een bloementje opstuurt, maar hoe uniek en bijzonder is het om jouw secretaresse dit jaar te verrassen met een lied?

Hoe dit werkt? Geef de naam door van de secretaresse die je wilt verrassen.

Vervolgens maak ik een mooie video met het lied dat ik speciaal schreef voor deze dag, met de naam van diegene erin verwerkt! 

En het állerleukste: dit cadeau kun je geven voor €50,-.

Aanvragen kan tot 20 april

 

Nu: verras je secretaresse met een origineel cadeau! 

psst: wil je het graag nog persoonlijker maken? Dan is het ook mogelijk dat ik speciaal voor jou een persoonlijke tekst schrijf op een bestaande melodie! 
Aanvragen tot 14 april

Bij een Lied op Maat schrijf ik een persoonlijke tekst, gezongen op een passende, bestaande melodie.

 

Wat ik hiervoor nodig heb? Via de mail stel ik jou een aantal vragen en vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven. Je krijgt de tekst te zien waarbij je nog kunt aangeven of je op- of aanvullingen hebt.

Het persoonlijke lied kan ik vervolgens via Teams/Zoom/Skype of een ander kanaal zingen, maar kan ook live bij iemand op de stoep!

Een persoonlijk lied geef je vanaf €225,-.  

bottom of page