SI 06413_edited.jpg

Leuk om te geven én om te krijgen!

 
SI_04432_edited.jpg

Met een boodschap

Persoonlijke muziek

Op maat gemaakt

20201128_152643 (1).jpg

Zo geef je in een paar stappen een persoonlijk huiskamerconcert!

Bladmuziek

Selecteer de liederen die jij cadeau wilt geven

Je hebt hierbij een aantal opties:

 

  • Je kunt liederen selecteren uit mijn Repertoire.

  • Zit het Lievelingslied van de ontvanger er niet bij? Dan studeer ik die speciaal voor jou in!

  • Wil je het nóg persoonlijker maken? Dan schrijf ik een Lied op Maat: een gepersonaliseerde tekst op een bestaande passende melodie.

Wil je hier hulp mij? Ik denk graag met je mee!

20201128_152852_edited.jpg

Plan een datum, tijd & kies een locatie

In verband met voorbereidingstijd kun je een concert tot 2 weken van te voren aanvragen. Het concert kan vervolgens op iedere dag van de week plaatsvinden en op elk tijdstip.

En de locatie? Die kies jij helemaal zelf! Omdat ik gebruik maak van professionele orkestbanden die ik afspeel met mijn speaker op accu kan het optreden overal plaatsvinden!

SI_04382.jpg

Genieten maar!

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is.. genieten! 

En oja! Jij mag helemaal zelf bepalen wie je allemaal uitnodigt bij het concert! Soms is het ''hoe meer hoe beter'', maar soms is júist een intieme setting met maar een aantal mensen heel passend. 

Met een Concert op Maat verras jij iemand met een persoonlijke boodschap verwerkt in de muziek! Om stil te staan bij een bijzonder moment, een verjaardag te vieren of ‘’gewoon’’, om de ander te laten weten hoeveel je van diegene houdt.

Hoe werkt het Schrijfproces voor een Lied op Maat?

Om het lied zo persoonlijk mogelijk te maken, stel ik je per e-mail een aantal vragen. Waarom niet telefonisch? Op deze manier kun je er even goed voor gaan zitten, er rustig over nadenken. Met jouw geschreven antwoorden heb ik ook meteen alles duidelijk op papier. Zo kan ik jouw boodschap extra goed verwerken in liedtekst. Tijdens het schrijfproces krijg jij ook 2 reviewmomenten, zodat je nog iets kunt aanpassen of toevoegen als je dat wilt.

SI_04551_edited.jpg

.. En wat kost het, om een persoonlijk huiskamerconcert te geven?

Een concert op locatie is al mogelijk vanaf €185,- voor 3 liederen. De prijs is afhankelijk van welke keuze je precies maakt. Wil je iemand verrassen met een Lied op Maat? Dat kan vanaf 225,-.

 

Vind je het fijn samen de opties te bespreken?

Ik denk graag met je mee!